Regio Nieuws

RSS Regio Nieuws

 • Supporters volgen verrichtingen Steven Kruijswijk op de voet: 'In de Alpen gaat het gebeuren." 21 juli 2019
  De echte tourkoorts is nog niet uitgebroken in supporterscafé de Stam in Gerwen. In het café kijken een tiental supporters naar een groot tv-scherm waarop de verrichtingen van wielrenner Steven Kruijswijk worden uitgezonden. Slaagt hun dorpsgenoot erin om op de flanken van de Foix Prat d'Abis in de Pyreneeën zijn derde positie vast te houden? […]
 • Steven Kruijswijk behoudt derde plek en komt steeds dichter bij gele trui 21 juli 2019
  Steven Kruijswijk uit Nuenen heeft zondag in de loodzware tweede Pyreneeënrit goede zaken gedaan in het algemeen klassement. Kruijswijk behoudt zijn derde plek en de achterstand op koploper Fransman Julian Alaphilippe is verkleind tot 1.47 minuut. De vijftiende etappe naar de top van de Foix Prat d'Abis werd gewonnen door Simon Yates.
 • Is dit de mooiste prullenbak van Brabant? 21 juli 2019
  In de strijd tegen de bergen afval, die strandgangers na elke warme dag massaal achterlaten op het strand in Woudrichem, wordt komende vrijdag op dat strand een Caribisch uitziend afvalstation in gebruik genomen. Uitnodigend oogt het wel, om je rotzooi weg te gooien in misschien wel 'de mooiste prullenbak van Brabant'.
 • Eindhovenaar botst op andere auto en rijdt bijna inzittende aan 21 juli 2019
  Een man uit Eindhoven is zaterdagmiddag niet voor het eerst aangehouden wegens asociaal rijgedrag. Ditmaal ging de 25-jarige automobilist zijn boekje te buiten in Roosendaal.
 • Hachelijke avonturen in attracties zijn gelukkig uitzonderingen [OVERZICHT] 21 juli 2019
  Voor de een is een paar seconden in een klimmende of draaiende zweefmolen al te veel van het goede; maar tientallen minuten stilhangen in een attractie, daar zit zelfs de doorsnee liefhebber normaal gesproken niet op te wachten. Het loopt weliswaar bijna altijd goed af, maar het zal je maar gebeuren.
 • Kan Steven Kruijswijk de Tour de France winnen? Stef Clement en Marianne Vos geven het antwoord 21 juli 2019
  Steven Kruijswijk blijft indruk maken tijdens de Tour de France. Tijdens de loodzware bergrit naar de Tourmalet eindigde de renner uit Nuenen zaterdag als derde. Geraint Thomas, de Tourwinnaar van vorig jaar, kon niet volgen en zo verkleinde Kruijswijk zijn achterstand op de Welshman - die tweede staat in het algemeen klassement - tot slechts […]
 • Martin uit Schotland komt op de kermisexpositie de rups van zijn overgrootvader tegen 21 juli 2019
  Martin uit het Schotse Glasgow wist niet wat hij zag toen hij zaterdagmiddag de 18e kermisexpositie bezocht op het Koningsplein in Tilburg. Totaal onverwachts kwam hij oog in oog te staan met een model van een attractie, waarmee zijn overgrootvader ruim een eeuw geleden rondtrok. “Het is voor het eerst dat ik dit zie als […]
 • Verzetsman Kees laat trein met gewonde Duitse soldaten ontsporen en wordt beestachtig vermoord 21 juli 2019
  Douanier en verzetsman Kees Kappers uit Budel sluit zich met vrienden aan bij de Hollandse Nationale Brigade. Op verzoek van een Belgische verzetsbeweging laten ze op Dolle Dinsdag een trein met gewonde Duitse soldaten ontsporen. De Duitsers zijn in alle staten. Een NSB’er verraadt de groep van Kees en dat leidt tot een gruwelijke moordpartij.
 • Een half uur lang vastzitten op 80 meter hoogte in zweefmolen Tilburgse kermis: 'Ik ga nog een keer' 21 juli 2019
  De tachtig meter hoge zweefmolen op de Tilburgse kermis draait weer. Zaterdag beleefden inzittenden van Around the World XXL angstige momenten toen de zweefmolen op grote hoogte plotseling bleef steken. Eenmaal veilig op de grond rolden bij sommigen de tranen over de wangen. De meesten hadden overigens vooral XXL genoten van het uitzicht.
 • Bestuurders uit wagens geslingerd bij ongeluk in Budel 21 juli 2019
  Op de Schoordijk in Budel zijn zondagmorgen twee wagens tegen elkaar gebotst. Beide bestuurders zijn hierbij uit hun voertuig geslingerd, meldt één van de hulpverleners. De slachtoffers zaten als enigen in hun wagen: een cabrio en een bestelbusje.
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@quadlayers.com

× hallo