Erik de Greef & Diana, Lina, Diego Holzen en Linda Tapken bij Puur Hollands Woensdag 22 mei

LINA
Enkele weken geleden kondigde Ronald Visch al aan dat hij verheugd was dat Lina haar muzikale carrière voort wilde zetten bij het Rood-Hit-Blauw label. De Brabantse zangeres heeft samen met haar man een koers gezet om een nieuwe weg in te slaan. Haar nieuwe single ‘Mijn eigen weg’ is daarvan het resultaat.

We hoorden een liedje voorbij komen met een pakkende melodielijn. We keken elkaar aan en hadden allebei het idee dat we hier mee aan de slag wilden. Het van oorsprong Engelse lied duurde meer dan 7 minuten. Ik nam contact op met mijn vaste producer Kees Tel of hij een idee had hoe we het nummer konden inkorten en hoe we het verder moesten aanpakken. De Nederlandstalige tekst heb ik zelf geschreven. Ik ben ervoor gaan zitten en voordat ik het wist stonden de woorden voor ‘Mijn eigen weg’ op papier ,vertelt Lina.

Het nummer ligt in het verlengde van haar in 2018 gelanceerde lied ‘Jij bent meer dan ’n nummer’. We hebben lang gezocht naar een passende stijl, en deze vrolijke Motown sound is echt de sound waarin ik verder wil. Het tempo van m’n nieuwe single is niet rustig, maar ook niet snel. Ik voel me hier erg prettig bij’, glundert Lina.

De clip, opgenomen door Robert Vegt, is deels geschoten bij Lina thuis, op kantoor bij Rood-Hit-Blauw en haar platenbaas Ronald Visch thuis. Daarnaast speelt een figurantenkoppel de verhaallijn perfect uit.

Eric De Greef

Zanger Erik de Greef uit Hilvarenbeek heeft onlangs zijn vierde single opgenomen in The Boom! Music studio in Breda. De Brabander kijkt terug op een voor hem muzikaal fantastisch verlopen 2018: “Heel veel mooie optredens mogen verzorgen, de single ‘Waar Ben Ik In Verzeild Geraakt’ is goed opgepakt, daar is zelfs een remix van gemaakt, terwijl de presentatie ervan bommetje vol was”, zo vertelde de 26-jarige Erik. Dat belooft dus wat als hij 3 mei a.s. in Sportcafé ‘De Verandering’ in Hilvarenbeek zijn nieuwe plaat ‘Vannacht Bij Mij’ officieel gaat lanceren in het bijzijn van diverse collega artiesten.
“Eindelijk, mijn 4de single is in de maak! Ik ben in de studio van Frank Verkooyen geweest om ideeën voor mijn nieuwe single te bespreken. Vol enthousiasme in afwachting van het resultaat, spannend en ben super benieuwd”, aldus Erik afgelopen februari. Met de release van zijn eerste singles ‘Om Bij Jou Te Zijn’ en ‘Ciao Amore’ in 2017 kwam destijds al een droom uit voor Erik. Femke Reuvers en Frank Verkooyen sleutelden gezamenlijk aan de tekst en muziek van het gezellige en pakkende ‘Vannacht Bij Mij’ dat nu via Nationale Artiesten Parade is verschenen. Een magische kus tijdens het dansen in de avond leidde tot vlinders, gevolgd door een hele mooie nacht.. Oeh-la-la !

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@quadlayers.com

× hallo