NIEUW – “Popfront” met Anton Nagtzaam

NIEUW   

“PopFront”

Vanaf Maandag 04-11-2019 iedere maandagavond van 19:00 tot 21:00  gepresenteerd door Anton Nagtzaam.

Anton Nagtzaam is geboren in Standdaarbuiten op 20 juli 1961 en radio-actief sinds eind jaren 70. Als zovelen begonnen als piraat thuis bij zijn ouders in Standdaarbuiten, niet zoals de andere piraten met Nederlandstalige muziek maar met pop/rock muziek en albumtracks als basis.
Na diverse inbeslagnames is Anton begonnen bij Radio Paloma in Essen. Deze zender was in half Nederland te horen. 

Daarna heeft Anton samen met iemand anders de lokale omroep in Standdaarbuiten opgericht en uitgebouwd tot een succesvolle omroep die na de gemeentelijke herindelingen is samengevoegd met de lokale omroepen van Fijnaart en Zevenbergen.

Antons muzieksmaak is zeer divers: van jaren 60 tot top 40 muziek: eigenlijk alles behalve smartlappen. Een paar bands springen er echt uit bij Anton, met name Toto, The Eagles, Racoon, Kensington en Nickelback.

Muziek is emotie en zo kan Anton ook helemaal opgaan in de muziek en kun je aan de muziek die Anton draait zijn emotionele staat afleiden. 

Radio heeft Anton dus altijd getrokken. Hij is een radiofiel en radiodier in hart en nieren. Eerst als piraat, later in België en Nederland via diverse lokale en regionale radio stations en nu op VOS-FM iedere Maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur.

De PopFront bevat rock klassiekers van onder andere Toto, Nickelback, The Eagles, Led Zeppelin en Pink Floyd, maar ook de huidige rock generatie komt aan bod. 

Kortom, je hoort bij Anton de beste Classic Rock, Blues rock, Country Rock, poprock, lifetracks en futurerock. Ook de rockballads worden uiteraard niet vergeten! 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@quadlayers.com

× hallo