Gemeente Nieuws

RSS Gemeente Nieuws

 • Onderhoud rijbaan en fietspaden Damianusdreef
  Update 20 september 2019 - Sinds maandag 9 september voert de gemeente groot onderhoud uit aan de rijbaan van de Damianusdreef in Dommelen en vernieuwen wij beide naastgelegen fietspaden. 
 • Toegankelijkheid belangrijk thema op Seniorenmarkt
  19 september 2019 - Op de jaarlijkse Seniorenmarkt van Senioren Belang Valkenswaard (SBV) in Cultuurcentrum De Hofnar op zaterdag 21 september is dit jaar in het bijzonder aandacht voor Agenda 22: Toegankelijk Valkenswaard.
 • Vergadering A2-Erfgoedcommissie 24 september
  17 september 2019 - De A2-erfgoedcommissie (voorheen monumentencommissie) vergadert op 24 september van 13.00 tot 15.00 uur in het gemeentehuis van Valkenswaard aan de Hofnar 15.
 • Lancering Digitale Scheurkalender
  16 september 2019 - Op zondag 15 september tijdens Val Val D’rie was de lancering van de Digitale Scheurkalender door wethouder Mieke Theus.
 • Bestemmingsplan Eurocircuit vanwege PAS nu niet vaststellen
  Het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard stelt de gemeenteraad voor om het bestemmingsplan Eurocircuit nu niet vast te stellen. Reden daarvoor is de uitspraak van de Raad van State over het Programma Aanpak Stikstof (PAS).
 • Gratis scootmobieltraining
  9 september 2019 - Veilig Verkeer Nederland afdeling Valkenswaard organiseert samen met de gemeente een scootmobieltraining. De training helpt bestuurders van een scootmobiel om veiliger en met meer zelfvertrouwen aan het verkeer deel te nemen.
 • Zonnepanelen kopen via De Groene Zone
  9 september 2019 - Vorig jaar is het project De Groene Zone van start gegaan. Valkenswaard is één van de 12 gemeenten die meedoen met dit project, waarmee inwoners snel en gemakkelijk zonnepanelen kunnen laten plaatsen zonder eigen investering. In Valkenswaard kunnen nog huishoudens meedoen en worden voorzien van duurzame zonne-energie.
 • STILLLEVEN en Brabant Remembers
  9 september 2019 - “Sleutelscènes uit 75 persoonlijke Brabantse oorlogsverhalen, verbeeld in miniatuurvorm”
 • Helpt u mee bij opruimen zwerfafval?
  5 september 2019 - Doet u mee aan World Cleanup Day op zaterdag 21 september? 
 • Als ik aan De Wedert denk, denk ik aan…….
  02 september 2019 - Het multifunctionele sportcentrum De Wedert is nu 3 maanden open. De feestelijke opening op zaterdag 25 mei werd druk bezocht. Tijdens de opening konden bezoekers meedoen met een wedstrijd. Ze mochten de zin afmaken “Als ik aan De Wedert denk, denk ik aan…..” 
 • Te koop: Hazestraat 48 Valkenswaard
  13 augustus 2019 - De gemeente Valkenswaard verkoopt de woning Hazestraat 48.
 • Veiligheidsmonitor 2019 gaat van start
  9 augustus 2019 - Hoe veilig is uw buurt?
 • Melding voorgenomen kap 32 bomen Luikerweg / N69 Zuid
  6 augustus 2019 - De gemeente Valkenswaard is geïnformeerd door de Omgevingsdienst Brabant Noord over de voorgenomen kap van 32 bomen aan de Luikerweg / N69 Zuid.
 • Beperk de kans op een natuurbrand
  8 juli 2019 - Wist u dat het ‘natuurbrandseizoen’ weer is aangebroken?
 • Nieuwe N69: Boskalis start buiten met eerste onderzoeken
  4 maart 2019 - Boskalis is bezig met de voorbereidende onderzoeken voor de aanleg van de Nieuwe Verbinding N69. Deze onderzoeken afgelopen week gestart en zijn nodig om de nieuwe weg te kunnen bouwen.
 • Tegemoetkoming ziektekosten chronisch zieken en gehandicapten
  22 februari 2019 - De gemeente Valkenswaard biedt chronisch zieke of gehandicapte inwoners met een laag inkomen, een tegemoetkoming in de ziektekosten over 2018 en 2019 aan van maximaal € 100,- per jaar.
 • Nieuwjaarstoespraak Burgemeester Ederveen
  10 januari 2019 - Burgemeester Ederveen heeft dinsdag 8 januari in het gemeentehuis van Valkenswaard zijn nieuwjaarstoespraak gehouden.
 • Sluiting woning Wollegrasstraat te Valkenswaard
  15 november 2018 - De burgemeester van Valkenswaard heeft besloten om de woning aan de Wollegrasstraat te Valkenswaard, met ingang van donderdag 15 november 2018 voor de duur van zes maanden te sluiten. De woning is gesloten wegens verstoring van de openbare orde.
 • Valkenswaard begint Meldpunt Gevaarlijk Vervoer
  8 november 2018 - Gemeente Valkenswaard wil een einde maken aan transportbedrijven die illegaal met gevaarlijke stoffen door het centrum (o.a. Europalaan, Eindhovenseweg en Markt) van Valkenswaard rijden. Daarom is er nu een gemeentelijk meldpunt ingericht. Via gevaarlijkvervoer@valkenswaard.nl roepen we iedereen op om transporteurs met gevaarlijke stoffen in het centrum, aan ons te melden. De […]
 • Feestelijke oplevering vernieuwde Den Haagacker
  De ingrijpende verbouwing van Den Haagacker in Valkenswaard is klaar! Woningcorporatie Woonbedrijf heeft hier 105 seniorenwoningen en een ontmoetingsruimte grondig vernieuwd. De appartementen zijn inmiddels allemaal verhuurd aan 65-plussers. De meeste bewoners zijn al verhuisd naar hun nieuwe woning. Daarom hebben we samen met alle bewoners en betrokkenen de vernieuwing van Den Haagacker gevierd.
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@quadlayers.com

× hallo