Gemeente Nieuws

RSS Gemeente Nieuws

 • Commissievergadering op 20 februari
  14 februari 2020 - Op donderdag 20 februari vergadert de commissie vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis. U bent van harte welkom.
 • Inspraak mogelijk op vergunningaanvraag en milieueffectrapport radioactief afval opslaginstallatie in Dessel (België)
  10 februari 2020 - De gemeente informeert hierbij inwoners van Valkenswaard over de mogelijkheid tot inspraak op de vergunningaanvraag en het milieueffectrapport van de radioactief afval opslaginstallatie in Dessel, België.
 • Inloopbijeenkomst herinrichting Wilhelminapark
  10 februari 2020 - Op maandag 17 februari organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst over de herinrichting van het Wilhelminapark in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Hofnar 15. U kunt binnenlopen tussen 18.30 en 20.00 uur.
 • Lekker dicht bij huis laden
  7 februari 2020 - Vrijdag 7 februari nam een bewoner aan de Warande de eerste laadpaal in een woonwijk in de gemeente Valkenswaard in gebruik.
 • Identiteitsfraude door jongeren heeft grote gevolgen
  3 februari 2020 - Een jongere die een Nederlandse identiteitskaart, of paspoort, (uit)leent zodat een minderjarige bijvoorbeeld een horecagelegenheid kan binnenkomen of alcohol kan kopen, pleegt identiteitsfraude.
 • Valkenswaards Sport- en beweegakkoord ondertekend
  3 februari 2020 - Het Valkenswaards Sport- en beweegakkoord is vrijdag 17 januari tijdens een feestelijke bijeenkomst ondertekend.
 • College geeft subsidie van €1.500,- aan JONG! Valkenswaard
  3 februari 2020 - Het college van burgemeester en wethouders geeft een incidentele subsidie van €1.500,- aan de ondernemersvereniging JONG! Valkenswaard.
 • Gemeente pakt vastgoed Eurocircuit aan
  30 januari 2020 - Op korte termijn een 100% veilige situatie voor vastgoed en evenementen op het Eurocircuit realiseren. Dat wil het college van Valkenswaard. Het college stelt daarom aan de gemeenteraad voor om de veiligheid aan te pakken, zodat deze voldoet aan de huidige norm. In maart neemt de gemeenteraad een besluit.
 • Aanpassingen meterkast meefinancieren met zonnepanelen
  27 januari 2020 - De Groene Zone is het zonnepanelenproject van 12 gemeenten in Zuidoost-Brabant, waaronder Valkenswaard. Woningeigenaren kunnen zonnepanelen laten plaatsen zonder eigen investering.
 • Parkeervergunning voortaan online regelen
  27 januari 2020 - Voortaan is het voor bewoners van het vergunninghoudersgebied in Valkenswaard mogelijk om een parkeervergunning volledig digitaal aan te vragen en/of te verlengen. Ook de betaling kan online via iDeal.
 • Betaalt u gemeentebelastingen via automatische incasso?
  22 januari 2020 - Heeft u een machtiging afgegeven voor automatische incasso van de aanslag gemeentelijke belastingen van 2019?
 • Stijgende lijn inwonertal Valkenswaard zet door
  20 januari 2020 - Het (voorlopige) inwoneraantal is bekend. Op 1 januari 2020 telde de gemeente Valkenswaard 31.185 inwoners.
 • Sporters geëerd tijdens 10e editie Sportgala Valkenswaard
  20 januari 2020 - Linedancer Marlon Ronkes uit Valkenswaard is vrijdagavond 17 januari ’20 tijdens het Sportgala in Cultuurcentrum De Hofnar in Valkenswaard verkozen tot Sportman van het jaar 2019.
 • Nieuwjaarstoespraak Burgemeester Ederveen
  7 januari 2020 - Burgemeester Ederveen heeft maandag 6 januari in het gemeentehuis van Valkenswaard zijn nieuwjaarstoespraak gehouden.
 • Aanpassen speelplekken in centrum en Hoge Akkers
  2 januari 2020 - Vanaf dinsdag 7 januari start de gemeente met het aanpassen van de speelplekken in het centrum en in de wijk Hoge Akkers. 
 • Meedenken over wegen in Dommelen-Zuid
  17 december 2019 - Door de komst van de nieuwe N69 zal een aantal wegen in Dommelen-Zuid waarschijnlijk intensiever gebruikt worden.
 • Fietsomleiding N397 / Dommelsedijk
  14 november 2019 - Vanwege werkzaamheden rond aanleg Nieuwe N69 gaan de fietspaden aan N397/Dommelsedijk, tussen Dommelen en Braambos/Westerhoven vanaf maandag 18 november 9.00 uur dicht. Omleidingsroutes zijn aangegeven.
 • Sluiting woning Wollegrasstraat te Valkenswaard
  15 november 2018 - De burgemeester van Valkenswaard heeft besloten om de woning aan de Wollegrasstraat te Valkenswaard, met ingang van donderdag 15 november 2018 voor de duur van zes maanden te sluiten. De woning is gesloten wegens verstoring van de openbare orde.
 • Valkenswaard begint Meldpunt Gevaarlijk Vervoer
  8 november 2018 - Gemeente Valkenswaard wil een einde maken aan transportbedrijven die illegaal met gevaarlijke stoffen door het centrum (o.a. Europalaan, Eindhovenseweg en Markt) van Valkenswaard rijden. Daarom is er nu een gemeentelijk meldpunt ingericht. Via gevaarlijkvervoer@valkenswaard.nl roepen we iedereen op om transporteurs met gevaarlijke stoffen in het centrum, aan ons te melden. De […]
 • Feestelijke oplevering vernieuwde Den Haagacker
  De ingrijpende verbouwing van Den Haagacker in Valkenswaard is klaar! Woningcorporatie Woonbedrijf heeft hier 105 seniorenwoningen en een ontmoetingsruimte grondig vernieuwd. De appartementen zijn inmiddels allemaal verhuurd aan 65-plussers. De meeste bewoners zijn al verhuisd naar hun nieuwe woning. Daarom hebben we samen met alle bewoners en betrokkenen de vernieuwing van Den Haagacker gevierd.
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@quadlayers.com

× hallo