Gemeente Nieuws

RSS Gemeente Nieuws

 • Raadsvergadering op 29 mei
  24 mei 2019 - Op woensdag (let op gewijzigde vergaderdag!) 29 mei vergadert de gemeenteraad vanaf 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.
 • Met stip op één: de maatschappelijke opgaven
  23 mei 2019 - De drie colleges van de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard hebben afgelopen dinsdag 21 mei het rapport ‘Met stip op één: de maatschappelijke opgaven’ door bureau Berenschot vastgesteld en besloten het rapport beschikbaar te stellen aan de drie gemeenteraden.
 • Gemeente tijdens Hemelvaart
  22 mei 2019 - Op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 31 mei is het gemeentehuis aan de Hofnar gesloten. 
 • Verkeersmaatregelen Driving Valkenswaard
  20 mei 2019 - De Stichting Driving Valkenswaard International organiseert van dinsdag 28 mei tot en met zondag 2 juni het internationaal (paarden)mensport-evenement ‘Driving Valkenswaard International’ op terreinen aan Klein Schaft, nabij de Maastrichterweg in Borkel en Schaft.
 • Aanpassen speelplekken in het Gegraaf
  17 mei  2019 - Op maandag 13 mei is de gemeente gestart met het aanpassen van de speelplekken in wijk het Gegraaf. 
 • Nota Kaders 2020-2023 en Jaarrekening 2018 gereed
  17 mei 2019 - Het jaar 2018 kende voor Valkenswaard een aantal mooie resultaten in het kader van de Toekomstvisie 2030.
 • Aanplant openbare boomgaard Le Sage ten Broekstraat in najaar
  14 mei 2019 - Gemeente Valkenswaard heeft de ambitie om een groene wig van het centrum van Valkenswaard naar het Dommeldal te creëren.
 • Gemeente subsidieert verplaatsing Hello You
  1 mei 2019 - Met het Masterplan Centrum zet de gemeente Valkenswaard in op een compacter centrum.
 • Renovatie atletiekaccommodatie en directe omgeving op sportpark den Dries gestart
  30 april 2019 - Woensdag 24 april heeft wethouder Theo Geldens het officiële startsein gegeven voor de renovatie van de atletiekaccommodatie op Sportpark Den Dries.
 • Gemeente bestrijdt eikenprocessierups
  24 april 2019 - De gemeente Valkenswaard start deze week weer met de bestrijding van de eikenprocessierups.
 • Weekmarkt uitgebreid naar Maastrichterweg
  5 april 2019 - Van mei tot en met september wordt de weekmarkt in Valkenswaard op één donderdag per maand uitgebreid naar de Maastrichterweg.
 • Nieuwe N69: Boskalis start buiten met eerste onderzoeken
  4 maart 2019 - Boskalis is bezig met de voorbereidende onderzoeken voor de aanleg van de Nieuwe Verbinding N69. Deze onderzoeken afgelopen week gestart en zijn nodig om de nieuwe weg te kunnen bouwen.
 • Tegemoetkoming ziektekosten chronisch zieken en gehandicapten
  22 februari 2019 - De gemeente Valkenswaard biedt chronisch zieke of gehandicapte inwoners met een laag inkomen, een tegemoetkoming in de ziektekosten over 2018 en 2019 aan van maximaal € 100,- per jaar.
 • Nieuwjaarstoespraak Burgemeester Ederveen
  10 januari 2019 - Burgemeester Ederveen heeft dinsdag 8 januari in het gemeentehuis van Valkenswaard zijn nieuwjaarstoespraak gehouden.
 • Sluiting woning Wollegrasstraat te Valkenswaard
  15 november 2018 - De burgemeester van Valkenswaard heeft besloten om de woning aan de Wollegrasstraat te Valkenswaard, met ingang van donderdag 15 november 2018 voor de duur van zes maanden te sluiten. De woning is gesloten wegens verstoring van de openbare orde.
 • Valkenswaard begint Meldpunt Gevaarlijk Vervoer
  8 november 2018 - Gemeente Valkenswaard wil een einde maken aan transportbedrijven die illegaal met gevaarlijke stoffen door het centrum (o.a. Europalaan, Eindhovenseweg en Markt) van Valkenswaard rijden. Daarom is er nu een gemeentelijk meldpunt ingericht. Via gevaarlijkvervoer@valkenswaard.nl roepen we iedereen op om transporteurs met gevaarlijke stoffen in het centrum, aan ons te melden. De […]
 • Feestelijke oplevering vernieuwde Den Haagacker
  De ingrijpende verbouwing van Den Haagacker in Valkenswaard is klaar! Woningcorporatie Woonbedrijf heeft hier 105 seniorenwoningen en een ontmoetingsruimte grondig vernieuwd. De appartementen zijn inmiddels allemaal verhuurd aan 65-plussers. De meeste bewoners zijn al verhuisd naar hun nieuwe woning. Daarom hebben we samen met alle bewoners en betrokkenen de vernieuwing van Den Haagacker gevierd.
 • Afvalcontainers supermarkt Leenderweg tijdelijk buiten gebruik
  6 november 2018 - Onlangs zijn ondergrondse containers geplaatst op het parkeerterrein van de supermarkt aan de Leenderweg. De supermarkt wordt omgebouwd van een EMTÉ tot een Jumbo en is daarom gesloten van 12 tot en met 24 november.
 • Kinderen ontbijten met burgemeester
  5 november 2018 - De week van 5 tot en met 9 november staat in het teken van gezellig en gezond samen ontbijten op school. Tijdens deze week van het Nationaal Schoolontbijt, waarin meer dan een half miljoen kinderen van 5 tot en met 9 november met elkaar ontbijten op zo’n 2500 basisscholen, vindt ook het […]
 • College benoemt leden Cultuurraad Valkenswaard
  8 oktober 2018 - Het college van burgemeester en wethouders heeft op dinsdag 2 oktober de leden van de Cultuurraad Valkenswaard benoemd. De benoeming volgt op het besluit tot instelling van de Cultuurraad in augustus van dit jaar.
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@quadlayers.com

× hallo