Gemeente Nieuws

RSS Gemeente Nieuws

 • Maatregelen tegen muggenoverlast in Borkel en Schaft
  15 juli 2019 - Recent heeft de gemeente meldingen ontvangen van muggenoverlast, onder andere van bewoners in de omgeving Biestven/ Dorpsstraat in Borkel en Schaft.
 • Sluiting gemeentehuis op 24/7 's middags
  15 juli 2019 - In verband met de kermis is het gemeentehuis op woensdag 24 juli vanaf 12.30 uur gesloten.
 • Samen aan de slag met transformatie in sociaal domein
  8 juli 2019 - Streven naar passende ondersteuning waarbij de mens en zijn omgeving centraal staat, niet het systeem. Daar gaat het over in het beleidskader Sociaal Domein, dat afgelopen 27 juni door de gemeenteraad is vastgesteld.
 • Beperk de kans op een natuurbrand
  8 juli 2019 - Wist u dat het ‘natuurbrandseizoen’ weer is aangebroken?
 • Geen avondopenstelling klantcontactcentrum in zomer
  8 juli 2019 - Van maandag 15 juli tot en met 12 augustus vervalt de avondopenstelling op maandag bij het klantcontactcentrum (KCC) van de gemeente Valkenswaard.
 • Tussenstand actualisatie Parkeervisie
  4 juli 2019 - Eind februari is de gemeente Valkenswaard aan de slag gegaan met het actualiseren van de huidige Parkeervisie uit 2015 en het parkeernormenbeleid uit 2018.
 • Bloemetjes bij ondergrondse containers De Belleman
  1 juli 2019 - Heb jij ze al gezien? De ondergrondse containers bij De Belleman staan in de bloemetjes! 
 • Valkenswaard toegankelijk voor iedereen
  27 juni 2019 - De projectgroep Agenda 22 zet zich samen met de gemeente actief in om het onderwerp toegankelijkheid onder de aandacht te brengen in de gemeente Valkenswaard.
 • Hoe ziet uw buurt eruit in 2030?
  24 juni 2019 - Als gemeente werken we aan een veilige, gezonde en prettige leefomgeving voor al onze inwoners. Een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt.
 • Ruigere bermen en graspollen bij bomen
  24 juni 2019 - De laatste tijd krijgen we als gemeente opmerkingen over de graspollen (zogeheten grasbaarden) die blijven staan rondom bomen in plantsoenen of op grasvelden.
 • Start archeologisch veldonderzoek Nieuwe N69
  13 juni 2019 - Donderdag 13 juni start Boskalis met de archeologische veldonderzoeken voor de Nieuwe N69. De bodem wordt in het veld onderzocht op eventuele vondsten van vroegere culturen en structuren.  
 • Weekmarkt uitgebreid naar Maastrichterweg
  5 april 2019 - Van mei tot en met september wordt de weekmarkt in Valkenswaard op één donderdag per maand uitgebreid naar de Maastrichterweg.
 • Nieuwe N69: Boskalis start buiten met eerste onderzoeken
  4 maart 2019 - Boskalis is bezig met de voorbereidende onderzoeken voor de aanleg van de Nieuwe Verbinding N69. Deze onderzoeken afgelopen week gestart en zijn nodig om de nieuwe weg te kunnen bouwen.
 • Tegemoetkoming ziektekosten chronisch zieken en gehandicapten
  22 februari 2019 - De gemeente Valkenswaard biedt chronisch zieke of gehandicapte inwoners met een laag inkomen, een tegemoetkoming in de ziektekosten over 2018 en 2019 aan van maximaal € 100,- per jaar.
 • Nieuwjaarstoespraak Burgemeester Ederveen
  10 januari 2019 - Burgemeester Ederveen heeft dinsdag 8 januari in het gemeentehuis van Valkenswaard zijn nieuwjaarstoespraak gehouden.
 • Sluiting woning Wollegrasstraat te Valkenswaard
  15 november 2018 - De burgemeester van Valkenswaard heeft besloten om de woning aan de Wollegrasstraat te Valkenswaard, met ingang van donderdag 15 november 2018 voor de duur van zes maanden te sluiten. De woning is gesloten wegens verstoring van de openbare orde.
 • Valkenswaard begint Meldpunt Gevaarlijk Vervoer
  8 november 2018 - Gemeente Valkenswaard wil een einde maken aan transportbedrijven die illegaal met gevaarlijke stoffen door het centrum (o.a. Europalaan, Eindhovenseweg en Markt) van Valkenswaard rijden. Daarom is er nu een gemeentelijk meldpunt ingericht. Via gevaarlijkvervoer@valkenswaard.nl roepen we iedereen op om transporteurs met gevaarlijke stoffen in het centrum, aan ons te melden. De […]
 • Feestelijke oplevering vernieuwde Den Haagacker
  De ingrijpende verbouwing van Den Haagacker in Valkenswaard is klaar! Woningcorporatie Woonbedrijf heeft hier 105 seniorenwoningen en een ontmoetingsruimte grondig vernieuwd. De appartementen zijn inmiddels allemaal verhuurd aan 65-plussers. De meeste bewoners zijn al verhuisd naar hun nieuwe woning. Daarom hebben we samen met alle bewoners en betrokkenen de vernieuwing van Den Haagacker gevierd.
 • Kinderen ontbijten met burgemeester
  5 november 2018 - De week van 5 tot en met 9 november staat in het teken van gezellig en gezond samen ontbijten op school. Tijdens deze week van het Nationaal Schoolontbijt, waarin meer dan een half miljoen kinderen van 5 tot en met 9 november met elkaar ontbijten op zo’n 2500 basisscholen, vindt ook het […]
 • College benoemt leden Cultuurraad Valkenswaard
  8 oktober 2018 - Het college van burgemeester en wethouders heeft op dinsdag 2 oktober de leden van de Cultuurraad Valkenswaard benoemd. De benoeming volgt op het besluit tot instelling van de Cultuurraad in augustus van dit jaar.
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@quadlayers.com

× hallo